Zapisnik s GIS 2012.

ZAPISNIK GODIŠNJE IZBORNE SKUPŠTINE ORC Kup Hrvatske


Skupština je održana: 14. prosinca 2012. u Zagrebu, u restoranu 'Zagrebački bijeli'.
Na skupštini su sudjelovali: Ivo Drinković, Zrinka Grancarić, Marko Zuban, Marko Marinović, Stjepan Marinović, Ana Gojčeta, Denis Marinov Bili, Jan Winkler, Zlatko Bodanović, Robert Gačina, Astrid Werbolle.
Predstavnici brodova: Mareus, Coco Loco, Gringo, Nube, Teuta, Brutal Fish,Angela X, Jonatan, Stribor.
Prisutni: Agencija za marketing Novacon d.o.o., i Frano Boban Sportska televizija.
Zapisnik vodila: Astrid Werbolle.

 

DNEVNI RED

Kako bi ORC Kup Hrvatske ubuduće lakše i bolje funcionirao ustanovljeno je nekoliko komisija: tehnička, financijska, marketinška, medijska.


TEHNIČKA KOMISIJA

U njoj bi u sljedećoj godini aktivno sudjelovali: Denis Marinov Bili, Branko Iljadica Rapo, Ante Vanjak, Marko Marinović, Cossuti te Marko Zuban.


FINANCIJSKA KOMISIJA

Grgičević Igor, Leo Siladić, Ivo Drinković, Zlatko Bodanović  te Mladen Ergović (treba ga pitati želi li se uključiti), svojim će kontaktima i znanjem pokušati poboljšati financijsko stanje u Kupu.


MARKETING

U radu ORC Kupa Hrvatske pomagat će agencija NOVACON d.o.o., vlasnik Javor Vučić.


MEDIJSKA KOMISIJA

Zrinka Grancarić, Astrid Werbolle, Denis Marinov Bili, Sandra Barčot, Krešo Đakulović nastojat će ORC Kup štvo više promovirati u medijima, kako novinskim tako elektronskim.

 


DNEVNI RED


1. Izborne procedure

Nakon dvije godine dosadašnja predsjednica ORC Kupa Hrvatske Zrinka Grancarić zahvalila se svim prisutnima na ukazanom povjerenju te odlučila odstupiti sa mjesta predsjednice.
Na mjesto novog predsjednika ORC Kupa Hrvatske izabran je Ivo Drinković (brod Mareus), koji se zahvalio Zrinki Grancarić koja će nadalje biti na mjestu prve dopredsjednice.
Na mjestu drugog dopredsjednika ostaje i dalje Leo Siladić.
Jan Winkler od sada će izvršavati poslove predsjednika skupštine.
Za tajnika ORK Kupa izabrana Astrid Werbolle.
Statut ORC Kupa nije mijenjan, te su svi prisutni prihvatili pravilnik za 2013. godinu.

2. Pravilnik organizacije regata nije u potpunosti finaliziran zbog određenih sugestija te će biti prosljeđen svima u roku od 30 dana

3. Razno

Emisija Jedromanija
Dogovoreno je da će emisija Jedromanija ići i u 2013. Godini. Prijedlog je da emisija ide nakon svake regate, a ne sa čekanjima on dva do tri tjedna. Svi organizatori regata su se obavezali da će na svakoj regati snositi troškove za snimatelja i novinara. Valja uvijek osigurati i brod sa kojeg će televizijska ekpa moći pratiti regatu i snimati ju. Sve ekipe su se obavezale da će izaći ususret sa izjavama, komentarima kako bi nam emisija bila što dinamičnija i bolja.

Modernizacija i bolja eksponiranost te praćenje rezultata
Ivo Drinković je predložio, a kasnije je i usvojeno da se kupe dva velika LED televizora putem kojih bi se u samoj marini mogli pratiti rezultati. Dogovorna je i kupovina beach flegova, te posudba zvučnika putem kojih bi se puštala muzika na početku i završetku regate te radi boljeg promovoranja same završnice te proglašenja pobjednika

Smještaj
Već je na sastanku u Biogradu bio prijedlog da Ana Gojčeta pomogne oko smještaja posada. Prijedlog je da se nađu smještaji po povoljnijim cijenama, a ne da svako zasebno plaća skupe apartmane. Udruga je predložila cijenu od 200 kuna za polupansion po osobi. Gojčeta se složila sa prijedlogom, no ne može se obavezati da će takav povoljan smještaj i naći.

WEB stranica
I nadalje bi ju radio Krešo Đakulović. U međuvremenu se javio i Hrvoje Duvančić koji bi pomogao oko stranice te bi digli i filmiće s regata.

FLAYERI
Potrebno je izraditi elektronski flayer sa filmom od 30 sekundi koji bi se poslao svim jedriličarima, ali bi poslužio i radi promidžbe svim sponzorima. U tom će nam pomoći Frano Boban.

PREMJER
Denis Marinov Bili se obavezao da će sa Zoranom Grubišom sastaviti nove uvjete premjera brodova i jedrilja te ćemo ih dići na našu web stranicu, ali ćemo ih i poslati svim članovima ORC-a.