CRO ORC D-Marin Kup je serija najvažnijih ORC regata u Hrvatskoj s ciljem promocije i razvoja sportskog jedrenja prema ORC pravilima i propisima kroz suradnju klubova organizatora regata u sveukupnoj nadležnosti Hrvatskog jedriličarskog saveza

Zadar ORC Cup 2017

 

Objavljen je i Oglas prve ovogodišnje regate za CRO ORC D-Marin Cup 2017. a koja će se organizirati ispred D-Marin Dalmacija, Bibinje-Sukošanu.

Nositelj regate je JK Uskok iz Zadra i riječ je o regati koja nosi naziv Zadar ORC Cup i prijašnjih godina se jedrila u svibnju. Ove godine je odlučeno da se termin pomakne na kraj ožujka, odnosno na dva tjedna pred Uskršnju regatu i da na neki način bude testna regata pred održavanje tog velikog jedriličarskog okupljanja.

Od ove regate pravo nastupa i skupljanje bodova na regatama za Kup imaju i jedrilice s ORC Club svjedodžbom.

Rezultati ORC International i ORC Club skupina će se bodovati na odvojenim ljestvicama i bit će zanimljivo vidjeti tko će otvoriti ovo novo poglavlje Kupa.

Sponzori iz D-Marin grupe su poslali i raspored bitnih točaka u Marini Dalmacija predviđenih za potrebe ove regate. Plan se nalazi na kraju Oglasa, a on se može preuzeti u PDF obliku s ovog linka.

Također treba napomenuti da je parking za sve sudionike regate rezerviran u prostoru D-Marin Dalmacija. Postupak besplatnog korištenja ove mogućnosti je da se parking kartica koja se dobije na ulazu mora odnijeti na recepciju na potpis i na taj način potvrđena kartica se predaje portiru pri izlazu iz marine.

Ako ste se odlučili na sudjelovanje na regati s ovog linka možete preuzeti prijavnicu koju nakon popunjavanja treba poslati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Molimo sve zainteresirane da prijave (ili bar najave o sudjelovanju) nastoje poslati do ponedjeljka 13.ožujka.

 

 

 

 
 

Bodovne regate u 2017.

1

Zadar ORC Cup, Zadar 25-26. 03.2017.

JK Uskok, Zadar & D-Marine Sukošan
2

21. Uskršnja regata, Hvar 06-08.04.2017.

JK A.N.A., Bakar
3

Šibenik ORC Cup, Šibenik 29-30.04.2017.

JK Val, Šibenik & D-Marine Šibenik
4

ORC prvenstvo Splita, Šibenik 30.09.-01.10.2017.

JK Spinut, Split & D-Marine Šibenik
5

Prvenstvo Hrvatske, Šibenik 02.-05.11.2017.

JK Val, Šibenik & D-Marine Šibenik
6

ORC grand finale, Šibenik 25-26.11.2017.

JK Val, Šibenik & D-Marine Šibenik